Kompetenceafklaring hos Makio

Rette job på rette tid giver bæredygtige løsninger

Det er ikke kun et spørgsmål om at være en rigtig god medarbejder. Det er også et spørgsmål om at være god til det, der er rigtigt i situationen lige nu. Om at være i den rette jobfunktion på rette tid og sted.

En god ansættelse beror på at finde den kandidat med de rette forudsætninger til en given ramme. Et forløb hos Makio klæder dig på med en afklaring af kompetencer, mål og værdier. Vores mål er, at hver eneste medarbejder kommer i det rette job.

Mindset: Vi har et fælles mål, nemlig kompetenceafklaring så dit næste job bliver det bedste i dit liv.

Forandring stiller nye krav - og giver nye muligheder

Målet med kompetenceafklaring hos Makio er, at du skal komme styrket gennem denne forandringsproces og blive afklaret omkring din fremtid. Som oftest munder afklaringen ud i et nyt job som er en naturlig forlængelse af dit tidligere eller med en drejning. Afklaringen kan også handle om iværksætterdrømme, ny uddannelse eller planlægning af senior år og pension. Vi identificerer også hvor og hvordan du kan kvalificere dig yderligere for at nå dine mål på kortere og længere sigt.

Udgangspunktet er dig
Omstændigheder er individuelle og det er vores rådgivning tilpasset. Udviklingen skal derfor være med udgangspunkt i lige nøjagtig din situation. Det lægger vi sammen en plan ud fra og handler målrettet efter - med plads til justeringer. Vi arbejder med værktøjer til indsigt, så du bliver afklaret og i stand til at klare dine fremtidige job valg selv. Du bliver rustet til at håndtere forandringer bedre og det kan danne grundlag for en fremtid med arbejdslivskvalitet. På den måde bliver afsked vendt til udvikling. Det giver i vores verden basis for job valg, der holder.  

Personlig rådgivning
Vores erfarne rådgivere er bredt funderede og har løbende kontakt med erhvervslivet.  Du bliver tilknyttet en fast og personlig rådgiver, som tager udgangspunkt i netop din situation og aktuelle behov. Sammen aftaler I en plan for forløbet og jeres samtaler er fortrolige. Verden er foranderlig og derfor er planen naturligvis fleksibel og du har mulighed for at skifte rådgiver undervejs.

Bliv en del af vores netværk
Som en ekstra mulighed for inspiration, udvikling og sparring har vi etableret netværket 'Makio Move On'. Her kan du blive en del af vores netværk med nyhedsbreve om relaterede emner og mulighed for deltagelse i netværksarrangementer.

Her kan du hente slides, fra et af vores tidligere Move On arrangementer vedr. netvæk.

Gratis inspirationsmøde

Hvis du som HR ansvarlig gerne vil have vores syn på hvordan man opsiger med værdighed, så book os til 1 times gratis inspirationsmøde hos dig.