Job kandidat hos Makio

Når din virksomhed indgår aftale med Makio om et genplaceringsforløb, bliver du modtaget som kandidat. Vi omtaler alle i genplaceringsforløb som kandidater, fordi du er kandidat til nyt job.

Og det er langt de fleste, som oplever at skifte job en eller flere gange i løbet af deres erhvervsmæssige karriere.

Når den virksomhed, du er ansat i, tilbyder et genplaceringsforløb hos Makio, så er det en ansvarlig måde at omstrukturere på.

Virksomheden ønsker at hjælpederes  medarbejder videre i et nyt karriereforløb. Også selvom det i nogle tilfælde har været en nødvendig beslutning at sige farvel til medarbejderen mere eller mindre frivilligt.

Jobfunktioner ændrer sig i løbet af ansættelsestider. Hos Makio er vi eksperter i at tænke i nye karrieremæssige løbebaner i samspil med vore kandidater og vi hjælper kandidaterne med at skabe en ny hverdag og identifikation af nye mål i forhold til, hvad et drømmejob er for dig og hvordan du finder dette job.

Ønsker du og din chef eller leder, at du skal udvikle dig i din nuværende stilling, så kan du også komme i et forløb hos Makio. Dette forløb sætter professionel fokus på din udvikling i jobbet eller afklaring af din jobfunktion.

Uanset om du er i genplaceringsforløb eller du udvikler dig i din nuværende stilling, så er vores mindset, at du skabe præcis det job, som ud fra dine egne værdier er dit drømmejob.

Du er ikke en ”jobbeskrivelse med ben”, men derimod et kreativt, tænkende menneske, og der findes kun én med lige præcis din baggrund, din erfaring og dine talenter. Du kan derfor yde et bidrag, som ingen anden kan yde. I den kontekst er du helt unik.

For os handler det først om at finde ud af, hvad der gør din karriere tilfredsstillende. Og efterfølgende hvordan du bidrager som medarbejder, og hvilke problemstillinger lige netop du kan løse for din arbejdsgiver.

Vi har skrevet om Tips til den første tid. Du finder det her.
Vi har også skrevet om, hvordan et forløb hos Makio forløber. Det finder du her.