Livet er for kort til ikke at have et fedt job!

Tak fordi du kigger med her 😊

Vi hjælper jer med outplacement med tryghed fra slut til start. 

Hvad enten du sidder som HR-ansvarlig eller I er et mindre firma uden det store HR-apparat, så kan det faktisk lade sig gøre at hjælpe opsagte medarbejdere godt videre. 

Når du tager fat i Makio får du en sparringspartner, som forstår at markedsvilkår og nye forretningsmuligheder er dynamiske.

Vi ved at I konsant er i udvikling - og at udvikling af jeres medarbejdere, så kompetencerne passer til arbejdsopgaverne er helt essentielt.  

Det betyder og både interne og eksterne genplaceringer. Det sidste - når opsigelser er uundgåelige - dét er netop der, Makio tager fat!

Hjælp de afskedigede medarbejdere med karriereudvikling

Ved at hjælpe de medarbejdere, I må afskedige, videre i karrieren, så viser I professionalisme og ansvarlighed både internt i virksomheden og over for omverdenen.

Det gælder både i forhold til karriereudvikling af medarbejdere, der skal styrkes internt og i de situationer, hvor I må afslutte samarbejdet.

Hvordan sikrer I en værdig opsigelse?

For jer som virksomhed er en værdig opsogelse udover ansvarlighed og professionalisme også et spørgsmål om image-pleje og branding.

Her kan I styrke jeres relationer og jeres brand i tider med forandring og reorganisering.

Når I arbejder med holde momentum og samtidig tiltrække og stimmulere de gode talenter, så ved I godt, at det stiller det krav til virksomheden hele vejen rundt. En værdig opsigelse er med til at styrke, at:

  • I ønsker at vise respekt for medarbejdere
  • I vil støtte og udvikle jeres ledere i svære samtaler
  • I ønsker at generere positiv omtale både internt og eksternt
  • I giver medarbejderne de bedste betingelser for at komme videre karrieremæssigt
  • I vil skabe ro, tryghed og fokus hos tilbageværende medarbejdere
  • I signalerer høj grad af social ansvarlighed

I forhold til den afskedigede medarbejder giver I trygge rammer til:

  • At bearbejde omvæltningen
  • At finde ny motivation
  • At overveje nye muligheder
  • At få erfaren sparring og handle på nye muligheder

Makio er eksperter i håndtering af store forandringer hos virksomheder og medarbejdere
Ved at involvere Makio tidligt i processen i forhold til reduktion af medarbejderstaben gør I overgangen lettere. Det gælder nok for alle HR-folk, at medarbejderudvikling klart foretrækkes frem for medarbejderafvikling. Det er ganske naturligt. En opsigelse bliver aldrig rutine, om det så er 5. eller 10. gang, I står i situationen. Derfor er det godt at kende de rette folk, når det brænder på.

Siden 1996 har Makio succesfuldt hjulpet mere end 10.000 kandidater (opsagte medarbejdere) og mere end 870 virksomheder gennem opsigelser, forandringsprocesser og reorganiseringer.

Det har vi bl.a. fordi, vi har solid erfaring, langvarige samarbejder og en holdning om at en opsigelse er en oplevelse for livet - og derfor gælder det om at gøre sig umage med at gøre det med værdighed.

Det hele udspringer af lysten til at hjælpe mennesker godt videre i arbejdslivet.

Vi hjælper jer med outplacement med tryghed fra slut til start.

Hos os er I velkomne uanset om I er store eller små og kommer med én opsigelse en ad gangen eller i større opsigelsesrunder.

Book et gratis inspirationsmøde - eller tilmeld dig vores Nyhedsbrev.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at riinge til os på 88774912.

Gratis inspirationsmøde

Hvis du som HR ansvarlig gerne vil have vores syn på hvordan man opsiger med værdighed, så book os til 1 times gratis inspirationsmøde hos dig.