Skal I omstrukturere? Hvorfor bruge et outplacementforløb?

Hvorfor vælger virksomheder at gøre brug af et outplacementforløb?

Virksomheder, der tilbyder et outplacementforløb til en eller flere medarbejdere har typisk en historik med medarbejderen, der skal genplaceres, og derfor ønsker virksomheden at hjælpe medarbejderen godt videre i karrieren.

Det giver samtidig god employer branding, CSR og måske vigtigst af alt giver det ro, tryghed og fokus hos de tilbageværende ansatte i virksomheden.

Ingen virksomhed eller opgave er for lille, når det gælder et outplacementforløb

Makios tilgang til outplacement er:

Enhver kandidat skal mødes med nærvær under hele processen

Processen omfatter flere aspekter:

  • Situationsbestemt problemstilling
  • Aktuel problemstilling
  • Medarbejderens stilling
  • Anciennitet
  • Uddannelsesniveau
  • Alder

For virksomheden skal der ofte mindre til at gøre en forskel, end mange tror.

Nærvær i leverancen sætter naturlige grænser for opgavens størrelse

Tilbud fra Makio er baseret på analyse af, hvad der kan lade sig gøre i forhold til vores krav om nærvær i leverancen. Det betyder samtidig, at der er en naturlig grænse for, hvor mange kandidater vi kan håndtere ad gangen. Vi er 27 rådgivere, der står klar til at understøtte jer i at opsige medarbejdere med værdighed.

Men når det så er sagt, så har vi solid erfaring med at fungere som sparringspartner for virksomheder på en bred vifte af opgaver takket være vores organisationsstruktur, som gør os særdeles fleksible i forhold til såvel kunder som kandidater.

Ønsker I at vide mere om et outplacementforløb til en konkret situation, er I meget velkomne til at kontakte os for en uforpligtende samtale. I kan enten ringe til os på 88 74 49 12 eller skrive til os her.

Hvad hvis virksomheden har afdelinger flere steder i Danmark eller i udlandet? Makio har kontorer fordelt over Danmark i København, Odense, Herning, Århus og Ålborg og har stor erfaring med opgaver på tværs af landet.

Derudover er Makio en del af det internationale samarbejde i BPI Group, som er repræsenteret i 38 lande. Vi kan derfor levere løsninger på internationalt plan. klik her 

Hvad hvis vi er en international organisation med medarbejdere fra hele verden? I Makio har alle rådgivere erfaring fra internationale virksomheder og også med rådgivning på fremmedsprog. Vi arbejder med testværktøj på ethvert modersmål og materialer på dansk og engelsk.

Gratis inspirationsmøde

Hvis du som HR ansvarlig gerne vil have vores syn på hvordan man opsiger med værdighed, så book os til 1 times gratis inspirationsmøde hos dig.