Har jeres firma til huse i Aalborg eller Vendsyssel området, og står I for at skulle genplacere medarbejdere, så kontakt os i Makio og hør mere om, hvorfor og hvordan vi er vilde med outplacement. 

Vores Aalborg-kontor ligger i NOVI-parken, hvor I er velkommne til at besøge os efter aftale – og selvfølgelig kommer vi også gerne ud til jer.

Makio kobles på opsigelsesprocesser i de tilfælde, hvor I ønsker at give den opsagte medarbejder de bedste betingelser for at komme godt videre i arbejdslivet.

Med mere end 20 års erfaring er vi eksperter i at hjælpe hver eneste opsagte videre. Sådan har vi hjulpet mange videre mod nye mål, hvad enten det er i et nyt job i et firma, som selvstændig med eget firma - eller noget helt tredje.

Når I sætter Makio ind i processen, så lettes byrden i HR-afdelingen. Det kan være en hård omgang at være igennem opsigelsesrunder – vi hjælper jer, så I får hurtigere ro på bagsmækken hos de tilbageværende medarbejdere.

Livet er for kort til ikke at have et fedt job!

Makio ApS - Aalborg

NOVI-parken
Niels Jernes Vej 10, 1. sal., lokale 10
9220 Aalborg Ø
Danmark

Ønsker I at sætte et forløb hos Makio i Aalborg i gang, så kontakt os. Vi er klar til at modtage dit opkald på telefon 88 74 49 12

Gratis inspirationsmøde

Hvis du som HR ansvarlig gerne vil have vores syn på hvordan man opsiger med værdighed, så book os til 1 times gratis inspirationsmøde hos dig.