Har jeres firma til huse i Aalborg eller Vendsyssel området, og står I for at skulle genplacere medarbejdere, så kontakt Makio og hør mere om outplacement. Vores Aalborg-kontor ligger i Jyllandsgade, hvor I er velkommen til at besøge os, lige som vi også kan komme til jer.

Makio kobles på opsigelsesprocesser i de tilfælde, hvor I ønsker at give den opsagte medarbejder de bedste betingelser for at komme videre i sit arbejdsliv. Makio er eksperter i at hjælpe den opsagte videre, og vi har hjulpet mange videre mod nye mål, hvad enten det er i et andet firma eller fordi vedkommende vælger at springe ud som selvstændig med eget firma.

Når I sætter Makio ind i processen, så lettes byrden i HR-afdelingen, da det kan være en hård omgang at være igennem opsigelsesrunder.

Find Makio i Aalborg - tæt på banegården - på adressen:

Makio ApS - Aalborg
NOVI-parken
Niels Jernes Vej 10, 1. sal., lokale 10
9220 Aalborg Ø
Danmark

Ønsker I at sætte et forløb hos Makio i Aalborg i gang, så kontakt os. Vi er klar til at modtage dit opkald på telefon 39 15 82 60

Gratis inspirationsmøde

Hvis du som HR ansvarlig gerne vil have vores syn på hvordan man opsiger med værdighed, så book os til 1 times gratis inspirationsmøde hos dig.