Ønsker I at hyre Makio til et outplacementforløb med geografisk udgangspunkt i Aarhus-området, så kan I naturligvis dét.

Vores Aarhus-kontor befinder sig på Klamsagervej, og herfra kan vi naturligvis komme til jer, lige som vi kan afvikle mødeaktivitet hos os.

Ønsker I at give medarbejdere, som opsiges de bedste muligheder for at komme videre i karrieren, så kan vi være på sidelinjen hele vejen under jeres opsigelsesproces. Vi er eksperter med mere end 20 år på bagen i at føre opsagte medarbejdere videre til et nyt kapitel i deres arbejdsliv. Uanset om det er i et andet firma eller om medarbejderen vælger at starte selvstændig virksomhed. Vi ved, hvad det vil sige at opsige vellidte medarbejdere. Vi ved, at det skal blive starten til et nyt, godt job.

Du finder Makio i Aarhus på adressen:

Makio ApS - Aarhus
Klamsagervej 35
8230 Åbyhøj

Danmark

Vil du høre mere om outplacementforløb hos Makio i Aarhus, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 88 74 49 12

Gratis inspirationsmøde

Hvis du som HR ansvarlig gerne vil have vores syn på hvordan man opsiger med værdighed, så book os til 1 times gratis inspirationsmøde hos dig.