Find Makio i Odense på adressen:

Makio ApS - Odense 
Sverigesgade 16

5000 Odense C
Danmark

 

Har jeres firma til huse på Fyn, og står I for at skulle genplacere medarbejdere, så kontakt os i Makio og hør mere om, hvorfor og hvordan vi er vilde med outplacement. 

Vi dækker hele Danmark og vores Odense-kontor ligger i Sverigesgade, hvor I er velkomne til at besøge os efter aftale – og selvfølgelig kommer vi også gerne ud til jer.

Makio kan kobles på opsigelsesprocesser i de tilfælde, hvor I ønsker at give den opsagte medarbejder de bedste betingelser for at komme godt videre i arbejdslivet.

Med mere end 20 års erfaring er vi eksperter i at hjælpe hver eneste opsagte til et godt nyt job. Sådan har vi hjulpet mange videre mod nye mål, hvad enten det er i et nyt job i et firma, som selvstændig med eget firma - eller noget helt tredje.

Når I sætter Makio ind i processen, så lettes byrden i HR-afdelingen. Det kan være en hård omgang at være igennem opsigelsesrunder – vi hjælper jer, så I får hurtigere ro på bagsmækken hos de tilbageværende medarbejdere.

Livet er for kort til ikke at have et fedt job!

Ønsker I at sætte et forløb hos Makio i Odense i gang, så kontakt os. Vi er klar til at modtage dit opkald på telefon 88 74 49 12

Gratis inspirationsmøde

Hvis du som HR ansvarlig gerne vil have vores syn på hvordan man opsiger med værdighed, så book os til 1 times gratis inspirationsmøde hos dig.