Værdier

Nærvær
Nærvær er helt essentielt i Makio-tankegang og i den måde vi er sammen på. Helt lav praktisk handler det om tilgængelighed. Som kandidat eller virksomhed kan du altid komme i kontakt med os. Med nærvær mener vi også nærvær i de enkelte møder. På godt gammelt dansk, så kerer vi os om vores kandidater. Vi tager udgangspunkt i hver enkelt kandidats situation her og nu og lægger en plan derefter. Derfor er hvert forløb individuelt og vores værktøjer understøtter processen når og hvor de giver bedst mening.

Ydmyghed
For os handler ydmyghed om ikke at blive selv-fed. Vi siger: Det modsatte er også sandt! Du kan altid vende tingene på hovedet og se en problemstilling fra den anden side. Ydmyghed sikrer kontinuerlig nysgerrighed og udvikling. Vi er solidt funderet i viden om dagens arbejdsmarked, men ingen kender dagen i morgen. Vi ved, at hvert eneste menneske skaber fremtiden. Derfor handler det også om at bevare ydmyghed for den enkelte opgave og det enkelte menneske – at arbejde med mennesker er ikke et rutine job. Vi tror på, at vi skal blive ved at lære hele livet. Og vi vil gøre det ordentligt.

Mod
Vi vil gøre en forskel. Det kræver mod. Både personligt mod til Makio-rådgivernes løbende egen udvikling. Mod til at skubbe blidt, når det er nødvendigt. Og mod til at tage ansvar – også når det gælder de svære samtaler.

Professionalisme
Alle værdier må stå på en basis af en professionel tilgang til både virksomheder og kandidater. Det er ikke nok at være nærværende, ydmyg og modig, det skal også være professionelt.  Vi stræber efter velfunderede løsninger, der er målrettede og tilrettet hver enkelt virksomhed og hver enkelt kandidat. Vi holder interne udviklingsmøder, der sikrer kvalitet og kontinuerlig indsigt i nye metoder, jobmarkedet og brancher. Aftaler overholdes indbyrdes, med kandidater og virksomheder.

Gratis inspirationsmøde

Hvis du som HR ansvarlig gerne vil have vores syn på hvordan man opsiger med værdighed, så book os til 1 times gratis inspirationsmøde hos dig.